Ingrediënt van het veld en beschikbaar
1 Rode biet
Enkele takjes Oregano
Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
4 Wortel
Bosje Raapsteel = mizuna
Ingrediƫnten die niet groeien op het veld:
- passata 400 ml
- rundsgehakt 500 g
- teentje look
- 1 rode ui
- geraspte kaas
- lasagnevellen (volkoren)
- roux: bloem, boter, melk, nootmuskaat
- peper en zout
Recept:
-
- Bak de helft van de ui, de fijn gesneden wortelen en het gehakt. Leg aan de kant.
- Stoof de andere helft van de ui, de knoflook, de raapstelen en de rode biet gaar. Voeg passata en oregano toe. Mix tot een gladde saus.
- Meng het gehakt onder de groentensaus.
- Maak een roux. Voeg melk toe tot gewenste dikte en voeg geraspte kaas toe naar wens.
- Maak laagjes in een ovenschaal: start met een laag saus en eindig met een laag saus. Bovenop strooi je nog wat geraspte kaas.
- Zet nog 30 min (of tot de lasagnevellen gaar zijn) in de oven.
- Login om te reageren