hartige taart met warmoes à la ottolenghi 3p

Ingrediënt van het veld en beschikbaar
800 g Warmoes
1 handvol Peterselie
Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
2 tenen Look
1 handvol Munt
Ingrediënten die niet groeien op het veld: 

1 rode ui, olijfolie, 100 g feta, 200 g ricotta, 50 g geraspte kaas, 5 velletjes deeg (blader-, filo-, kruimel- ...)

1 rasp van citroen, 15 g pijnboompitten, 15 g amandelschaafsel, zout en peper

Recept: 

Snipper de ui, hak de look en de kruiden. Snij de warmoes grof (zowel de steel als het blad). Bak dit alles ongeveer 15 min in wat olie. Verwarm de oven alvast voor op  180 g.Haal de pan van het vuur en voeg de rest toe. Proef of je de smaak goed vindt. Gebruik het deeg zoals op de verpakking staat met de vulling.

Als je zelf het deeg wil maken: 225 g bloem, 120 g kwark, 1 tl bakpoeder, 40 ml olie en wat zout : kneden en in de vorm leggen.