Geroosterde bloemkool met parmezaanse kaas

Ingrediënt van het veld en beschikbaar
1 handvol Peterselie
Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
1 Bloemkool
1 teen Look
8 takjes Tijm
Ingrediënten die niet groeien op het veld: 

1/2 citroen (geraspte schil ervan),  4 eetl olijfolie, 75 gr gemalen  parmez kaas, peper en zout

Recept: 
  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Meng de olijfolie met de blaadjes van 4 takjes tijm en knoflook, giet dit over de bloemkool en meng goed door. Verspreid de bloemkoolroosjes over de bakplaat (met bakpapier) , bestrooi met zout en peper en zet circa 15 minuten in de oven.
  3. Neem de bloemkool uit de oven en bestrooi met wat citroenrasp en de Parmezaanse kaas. Nog eens 10 à 15  minuten in de oven totdat de kaas goudbruin is.
  4. Bestrooi de geroosterde bloemkool met de peterselie en garneer met de rest van de takjes tijm.