Pittige aubergineschijven (4-6 pers)

Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
2 Aubergine
IngrediĆ«nten die niet groeien op het veld: 

zout, 40g bloem, 2 tl gemalen komijn, 2 tl gemalen koriander, 1 tl chilipoeder, olie, 1 dl yoghurt, 1 el gehakte verse munt

Recept: 

Snijd de aubergines in schijven van 1 cm dik. Bestrooi ze met zout. Laat ze 20 min staan, spoel ze af en dep ze goed droog met keueknpapier. Zeef de bloem en de specerijen op een bord. Haal de schijven door dit mengsel. Schud de overtollige bloem af. Verhit 2 cm olie in een braadpan. Bak de schijven met een paar tegelijk in 2-3 min per kant goudgeel. Leg ze op keukenpapier. Meng yoghurt en munt. Serveer ze met de warme aubergine.