Gebakken rucola, sla en spinazie (bijgerecht) (4 pers.)

Ingrediënt van het veld en beschikbaar
1 stuk Sla
75 gr Rucola
400 gr Spinazie
Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
1 teen Look
Ingrediënten die niet groeien op het veld: 

3 el pijnboompitten 2 el olijfolie 1 tl chilipeper (molen)

Recept: 

Rooster de pitten zonder olie of boter in ca 3 min goudbruin. Laat ze afkoelen op een bord. Scheur het blad van de kropsla in stukken en zet apart. Houd wat rucola achter voor garnering, snijd de rest grof en zet apart. Verhit de olie in een wok. Fruit look en chilipeper 1 min. Voeg de spinazie toe en laat in 3 min, al omscheppend, slinken. Voeg de sla en rucola toe en bak nog 2 min mee. Schep de achtergehouden rucola erdoor en bestrooi met de pitten.