Kalkoen met walnootpesto

Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
1 Look
Ingrediënten die niet groeien op het veld: 

Pesto: walnoten, peper en zout, olijfolie

Kalkoen

Peper & zout

Recept: 

 

Pesto: vermeng walnoten, peper en zout, look en olijfolie. Blend tot een pesto van de juiste dikte, eventueel olijfolie toevoegen.

 

Maak een inkeping en het vlees, vul met de farce en bind dicht met keukengaren.

 

Kleur het vlees aan in een pan en leg het in een ovenschaal.

 

Kruid voldoende af met peper en zout en bak verder in de oven 125°c

 

tot een kerntemperatuur van 72°C

 

Deze recepten werden  u graag aangeboden door

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kers naast de taart  is gespecialiseerd in suikervrij, glutenvrije en lactosevrije taarten en gebak.

 

www.kersnaastdetaart.be   info@puntenkomma.be